Társasjátékaim

Ezen az oldalon a már elkészült, kiadott, bolti forgalomban lévő, vagy üzleti partnerek, cégek, alapítványok részére készített társasjátékaimat találod. Ezek mindegyike a saját ötleteim alapján tervezett és fejlesztett egyedi termék, melyeket az évek során különböző partnerekkel együttműködve álmodtunk meg. Fogadjátok őket olyan szeretettel, ahogyan készültek! 


Elismerések

SPICY - Spiele Hit Karten 2020
A Wiener Spiele Akademie (Bécsi Játék Akadémia) szakmai bizottsága minden évben megrendezi az Österreichischer SpielePreis (Bécsi játékdíjat). 2020-ban legnagyobb örömünkre a Gémklub és a HeidelBÄR Games kooprodukciójában kiadott blöffölős, pörgős parti játékunkat a "Spiele Hit Karten 2020" díjjal jutalmazták. https://www.spielepreis.at/wordpress/

SPICY - Mensa HungarIQa Társasjátékverseny (Legjobb magyar játékfejlesztés)
A 2009 óta évente megtartott Mensa Társasjátékverseny különlegessége, hogy itt nem a játékosok, hanem a játékok versengenek a győztes címért. A nevezés kritériuma, hogy a játék teljes egészében hazai fejlesztésű, vagy magyar kiadású legyen. 2020-ben a Spicy a Legjobb magyar fejlesztés díját nyerte el.

https://mensa.hu/aktualis/tarsasjatekverseny/?fbclid=IwAR2MCmwL9zA-YmxiUwBI4cppPBDMzaqmrhj6e8PwUiPiZ1fl-AYsnBThClA