Hogyan dolgozom?

Szabadúszó játéktervezőként és társasjátékokkal foglalkozó szakemberként a napjaim soha sem unalmasak. Rengeteg üzleti megbeszélésen, játéktesztelésen, társasjáték fejlesztői találkozón, társasjátékos rendezvényen veszek részt.

Mit Játsszunk? c. Youtube vlogunk forgatási munkálataiban tartalommenedzserként és színészként is dolgozom, országszerte előadásokat tartok. Fontos számomra, hogy eladóként is folyamatosan képezzem magam, így improvizációs színházban játszom, tréningezem az Itt és Most társulattal.

Emellett sokat utazom, hiszen üzleti trénerként és coachként tartok cégek részére játékos, fejlesztő workshopokat, egyedi fejlesztésű tréningeket.  Az Eureka Games-szel rendezvények, csapatépítő tréningek és szervezeti játékosítással kapcsolatos projektek fejlesztőjeként és játékmesterként dolgozom együtt.

Mivel tudsz hozzám fordulni?

Kapcsolódási pontok

A közös munka nálam mindig a beérkező igény után egy igényfelméréssel, majd egy közös egyeztetéssel kezdődik. Szeretek személyesen is találkozni a leendő partnereimmel, így könnyebben tudjuk egyeztetni a leendő projekt minden apró részletét. 

A megegyezés után játékötleteket készítek, melyek tervezését, kidolgozását, és szűk körű tesztjeit végigkísérem egészen a kiadásig. Minden közös projekt más és más, ezért egyedi egyeztetések tükrében születnek.

Fontos, hogy egyszerre általában több kiadás alatt álló társasjátékon is dolgozom, ezért sajnos kapacitás függően tudok csak újabb megrendeléseket vállalni. Így amennyiben játék tervezésében gondolkodsz velem, kérlek laza időkerettel számolj!

Illetve sajnos idő hiányában kiadás előtt álló, már tervezési fázisban lévő játékok továbbfejlesztését, egyéni tesztelését, mentorálását a saját munkáim mellett már nem tudom vállalni. 

Dolgozzunk együtt! Területek, amikkel kapcsolatban keress meg bizalommal:


  • Egyedi társasjátékok tervezésével kapcsolatban
  • Társasjátékokkal kapcsolatos előadás, program vagy csapatépítő rendezvény megrendelésével kapcsolatban
  • Bolti forgalomban megjelent társasjáték videó formájában történő bemutatásával kapcsolatban
  • Üzleti játékosítással, márkaaktiválással, vagy céges márkához fűződő egyedi játékos termék készítésével kapcsolatban
  • Trénerként céges fejlesztő tréningekkel kapcsolatosan az alábbi témakörökben: együttműködés, csapatépítés, kommunikáció, időmenedzsment és hatékonyság, stresszkezelés, konfliktuskezelés, ön és társismeret.

Szakmai interjú, sajtómegjelenés: 
Győri-Nádai Réka 06-30-386-5750

Hitvallásom

Alkotó ember vagyok, a társasjáték tervezés számomra a társasjáték rajongásom szerves része, önmagam egyik legteljesebb megvalósítása. 2013 óta tervezek társasjátékokat, főleg könnyedebb party-családi játék kategóriában. Fő célom a "nem társasjátékos" emberek bevonása, így szeretek a játékaimra, mint első lépcsőfokokra gondolni egy csodálatos úton, mely a modern társasjátékok varázslatos világába vezet.

Az egyik kiemelkedő szakmai példakép számomra a híres matematikus és játéktervező, dr. Reiner Knizia, aki számtalan emberrel ismertette meg a társasjátékozást. Híres gondolata, hogy "egy játék akkor van kész, ha már nem tudunk elvenni belőle anélkül, hogy a lényege sérülne". Számomra is tervezői/fejlesztői minta a "kevesebb több" szabály. Szeretem, amikor egy-két stabil, könnyen követhető szabály mentén nyílik ki a játék belső univerzuma.

Játékot készíteni számomra emellett nagy felelősség is, mert hiszem, hogy a "játék a lélek ideális állapota". A társasjátékok érzéseket váltanak ki a játszókból, optimális esetben pozitív, energizáló hatással bírnak. Ha megszületik a valódi játékélmény, a flow-ban lévő játékos közelebb kerül saját magához, és játéktól függően játékostársaihoz is.